Insect Hunter - Böcek Avcısı


Böceklerden kurtulmak işte bu kadar kolay!
Brief: Türkiye’de yüzlerce böcek ilaçlama şirketi olmasına rağmen herhangi bir marka algısı/bağlılığı mevcut değil. İnsanlar bina girişlerine yapıştırılan özensiz çıkartmalar ve broşürler aracılığıyla ilaçlamacı buluyorlar. Bazen de daha önce ilaçlama yaptırmış tanıdıklarından yardım alıyorlar. Amacımız rekabette ayrışarak www.bocekavcisi.com sitesini akla gelen ilk ve tek marka yapmaktı.
Çözüm: İnsanları görmeye bile dayanamadıkları böceklerle hiç beklemedikleri yerlerde karşılaştırdık. Böceklere yakından bakan insanlar bunun bir çıkartma olduğunu fark ettiler. Çıkartmayı köşesinden çektikleri anda arkasında yazan yazıyı okudular: “Böceklerden kurtulmak işte bu kadar kolay”. Böylelikle çözümü zor olarak bilinen böcek sorunundan çok kolay bir şekilde kurtulabileceklerini vurguladık. Dahası, alışılmışın dışında bir çıkartma uygulamasıyla marka bilinirliğini artırdık.
Sonuç: Sokaklardaki duvarlara, apartman kapılarına ve otobüs duraklarına yapıştırılan çıkartmalar sonucunda, www.bocekavcisi.com sitesine talepte net bir artış olduğu müşterimiz tarafından bildirildi.

Agency: McCann Erickson, Istanbul,Turkey
Creative Director: Tarkan Barlas
Art Director: Umut Güney
Copywriter: Taygun Dömbekçioğlu

via:Elmashift.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder